İngilizce öğretmek neden bu kadar ödüllendirici?

In Boston, TALK Okulları, Üniversite Hayatı

TALK English Schools Boston ESL öğretmeni Jack Crowley bir Boston yerlisidir, bu yüzden sadece İngilizce öğretmek değil, aynı zamanda şehir, kültürü, tarihi ve sadece bir yerlinin bilebileceği en iyi saklanan sırlar hakkındaki bilgilerini paylaşmak söz konusu olduğunda öğrencilerimize daha iyi kim rehberlik edebilir!

Lise Öğrencisi Olarak İngilizce Öğretimi

ESL öğretmeni olarak İngilizce öğretmek

Jack Crowley – Gerçek bir Bostonlu olan TALK English Schools Boston öğretmeni!

Lisedeyken bir pizzacıda çalışan Jack, ilk İngilizce öğretme deneyimini burada yaşadığını anlatıyor: “Oradaki personelin çoğu Latin Amerika’dan geliyordu. Hepsi İngilizce öğrenmeye çalışıyordu ve ben onları izlerken ve öğrenmelerine yardımcı olurken o kadar iyi vakit geçirdim ki İngilizce öğretmeni olmak istediğimi anladım. New Hampshire Üniversitesi’ne gittim ve İngilizce ve felsefe okudum. Mezun olduktan kısa bir süre sonra öğretmenliğe başladım ve o zamandan beri yıllar su gibi akıp geçti.” Jack, 2015 yılının Eylül ayında TALK English Schools Boston’da İngilizce öğretmeye başladı. Ana dili İngilizce olmayanlara ve dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere İngilizce öğretebilmeyi çok tatmin edici buluyor. “Kaliteli İngilizce iletişim becerilerine sahip olmak, günümüzün küreselleşmiş dünyasına ayak uydurmanın önemli bir yönüdür. Bir öğrenci İngilizce diline hakim olduğunda, kendisini çok daha fazla fırsata açmış olur. İnsanların İngilizce öğrenmek için dünyanın dört bir yanından TALK English Okullarına gelmesi tesadüf değildir.” Jack öğretme sürecini ve öğrenmenin ilk aşamalarından yeni ve zor bir beceride ustalaştıklarını fark ettikleri aşamaya kadar öğrencileriyle kurduğu etkileşimi çok seviyor. ” İngilizce öğretmenin en sevdiğim yanı öğrencilerin yavaş yavaş ilerlemesini izlemek. Bu süreç bir çocuğun büyümesini izlemeye benziyor. İlerleme kaydedemediklerini düşündükleri için hayal kırıklığına uğrayabilirler, ancak bir öğretmen olarak gerçekten fark ettiklerinden daha fazla ilerlediklerini biliyorum. Öğrencilerin zaman içinde kendilerini İngilizce olarak güvenle ifade etmeye başladıklarına tanık olmak çok tatmin edici.”
.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search