TALK Boston Öğrenci referansları
TALK Boston her zaman çok çeşitli öğrenci nüfusuna sahip bir okul olmuştur. Boston ve özellikle de TALK English Schools hakkında bilmek istediğimiz şey neydi? Dört öğrencimiz bu öğrenci görüşlerinde cevapları verdi. Yevgeniy, Tien – ya da Tim, Bilgenur ve Enrique dünyanın farklı köşelerinden geliyorlar, ancak bu öğrenci referanslarına bakılırsa, İngilizce öğrenme tutkusunu paylaşıyorlar ve hepsi Boston’daki okulumuzda geçirdikleri zamanı sevdiler:
TALK Boston’dan dört öğrenci referansı
“TALK Boston’da İngilizce öğrenmek için harika bir fırsat yakaladım. Bu deneyimi gerçekten çok sevdim. Bu, İngilizcemi geliştirdi ve diğer kültürler hakkındaki bilgimi artırdı. Farklı ülkelerden pek çok insanla tanıştım. Okuldaki öğretmenler İngilizce’deki hedeflerime ulaşmamda bana yardımcı olmakla gerçekten ilgilendiler.” – Yevgeniy Momsikov, Kazakistan
“7 aydır TALK okulunda eğitim görüyorum. Gerçekten harika, öğretmenler ve personel çok iyi. TALK Boston’da okuduğumdan beri İngilizce becerilerim gelişti. Özellikle TALK’ta dünyanın her yerinden çok sayıda uluslararası öğrenci var. Onlardan pek çok harika şey ve ilginç kültürler öğrendim. Büyüleyici!” – Tien Quang Le, Vietnam
“Merhaba arkadaşlar. Ben Bilge. Dört ay önce Boston’a geldim ve hiç arkadaşım yoktu. İngilizce bilmiyordum. Tek başımaydım. Korkuyordum çünkü Amerika’ya ilk gelişimdi. Sonra İngilizce öğrenmek için okulum TALK English Schools’a gitmeye başladığımda birçok iyi insanla tanıştım. Onlar benim arkadaşlarımdı ve sonra ailem oldular. Okulumu seviyorum çünkü onu ikinci evim olarak görüyorum. Okulda zamanımı hep arkadaşlarımla oynayarak geçiriyorum. Her zaman öğle yemeği için dışarı çıkmak, sinemaya gitmek ve dondurma yemenin tadını çıkarmak gibi birçok aktivite yapıyoruz. Boston’a gelmek ve TALK English Schools’da İngilizce eğitimi almak iyi bir fikirdi!” – Bilgenur Balkiz, Türkiye 4. öğrenci referansımız Kolombiya’dan Enrique Bustos tarafından sağlandı:
“İkinci bir dil öğrenme yolculuğu büyük bir meydan okumadır, ancak zamanla yalnız olmadığımızı, hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olabilecek iyi insanlar ve profesyoneller olduğunu fark ederiz. Talk benim için daha fazla fırsatın başlangıcını ve kendinizin en iyi versiyonu olabileceğiniz yeri temsil ediyor.”
Bu öğrenci referanslarında öğrencilerin TALK Boston’ı tavsiye etmek için gösterdikleri birçok farklı nedeni bir araya getirmek çok ilginç. Hepinize teşekkür ediyor, geleceğinizde en iyisini diliyor ve İngilizce becerilerinizin hem kariyerlerinizde hem de hayatlarınızda ilerlemenize yardımcı olacağını biliyoruz!