Sağlıklı kahvaltı güneşte kurutulmuş domatesli omlet

In Kolay Öğrenci Tarifleri, Üniversite Hayatı

Sağlıklı bir kahvaltı günün en önemli öğünlerinden biridir. Düzgün bir kahvaltı yapmazsanız, sabah derslerinizde öğrendiğiniz hayati bilgileri aklınızda tutamayacağınız gibi dikkatinizi de kaybedersiniz. Sağlıklı bir kahvaltı hazırlamak isteyen TALK International öğrencileri için, sabahki çalışmanız için ihtiyacınız olan tüm enerjiyi size vermek için mükemmel olan güneşte kurutulmuş domatesli omlet için birçok sağlıklı ve kolay tariften birini burada bulabilirsiniz.

Güneşte Kurutulmuş Domatesli OmletDOMATES

İçindekiler:

• 3 yumurta akı
  • 1 çay kaşığı su
  • tuz ve karabiber
  • 2 yemek kaşığı. doğranmış güneşte kurutulmuş domates
  • fincan taze ıspanak
  • 2 yemek kaşığı keçi peyniri

Yöntem:

Adım: 1 – Pişirme spreyinizi alın ve tavanızı eşit bir şekilde hafif bir kaplama ile kaplanana kadar kaplayın. Adım: 2 – Ocağı orta yüksek ateşe getirin ve tavanın ısınmasını bekleyin. Adım: 3 – 3 yumurta akını alın ve bir tutam tuz, karabiber ve 1 çay kaşığı su ile karıştırın. Adım: 4 – Yumurta akları sertleşmeye başladığında, üst yarısını 2 yemek kaşığı doğranmış güneşte kurutulmuş domates, ½ fincan taze ıspanak ve 2 yemek kaşığı keçi peyniri ile kaplayın. Adım: 5 – Sertleşen yumurtaları ikiye katlayın ve 2 dakika daha pişirin. Adım: 6 – Yumurta beyazlarının sertleştiğinden, peynirin eridiğinden ve sebzelerin sıcak olduğundan emin olun. Adım: 7 – Ocağı kapatın ve tezgahın üzerine bir tabak koyarken tavanın hafifçe soğumasını bekleyin. Adım: 8 – Bir spatula alın ve güneşte kurutulmuş domatesli omletinizi yemeye hazır tabağınıza yavaşça kaydırın. Adım: 9 – Dersiniz başlamadan önce ekstra enerji ve daha fazla hafıza tutma için sağlıklı omlet kahvaltınızı yemenin keyfini çıkarın.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search