Yurtdışında eğitim almanın kariyerinize sağlayacağı faydalar
Yurt dışında eğitim almak, uluslararası öğrenciler için hayatlarının en heyecan verici dönemlerinden biridir ve TALK English Schools öğrencileri için Amerika Birleşik Devletleri’nde geçirdikleri zaman, hayatlarını değiştirecek bir deneyim olacaktır. Bu, yeni kariyer olanaklarının ve beklentilerinin ortaya çıktığı ve öğrencilerin eğitimlerini bitirdikten sonra kariyer seçimleri ve kariyer gelişimleri hakkında ciddi bir şekilde düşünmeye başladıkları zamandır. Yurtdışında eğitim almanın faydaları hem kariyer gelişimi hem de – bununla birlikte gelen – finansal başarıdır.
Yurtdışı Eğitimin Kariyeriniz İçin Faydaları
Yurtdışında eğitim almak, öğrencilere iş hayatında başarılı olmak için gerekli olan belirli becerileri kazandırır. işyeri. İşte yurtdışında eğitim almanın kariyerinize hızlı bir başlangıç yapmanıza nasıl yardımcı olabileceği. Daha Hızlı İş Bulun – Dereceleriniz ve becerileriniz sayesinde, eğitimini aldığınız işi bulma ve elde tutma olasılığınız daha yüksektir. Tanınmış derecelere sahip olanlar, iş merdiveninde daha yüksek olma eğilimindedir ve daha büyük şirketlerin ortamına ve kültürüne daha uygundur. Araştırmalar, tercih ettikleri kariyerde uygun becerilere sahip öğrencilerin iş aramalarının ilk yılı içinde iş bulma olasılıklarının daha yüksek olduğunu göstermektedir. Daha Yüksek Maaş – Seçtikleri kariyere uygun bir dereceye sahip olanlar, ilk başlangıç maaşlarının da bu niteliklere sahip olmayanlardan daha yüksek olduğunu göreceklerdir. Büyük şirketler, uygun vasıflara sahip bireylere daha yüksek maaşlar ödemeye daha meyillidir. Özgüven – Kariyerleri için yurtdışında eğitim almış öğrenciler genellikle daha fazla özgüven ve olgunluk geliştirmişlerdir. Birini işe almak isteyen bir işveren için daha çekicidirler. Kendinize olan güveniniz, öğrendiğiniz becerilerin başvurduğunuz iş için gerekli beceriler olduğunu bilmenizle doğrudan ilişkilidir. Yakın zamanda yapılan bir mezun anketinde, yurtdışında eğitim gören öğrencilerin mezuniyetlerinden çok daha kısa bir süre sonra ve ayrıca daha yüksek bir maaş teklifiyle bölümleriyle ilgili işlere girebildiklerini göstermiştir. Bulgular şunları içermektedir:
$7,000 | Bu, mezun olamayan ABD’li üniversite öğrencilerine kıyasla, üniversite mezunlarının kariyerlerinin başında ortalama olarak kazandıkları miktardan kabaca DAHA FAZLASIDIR. |
97% | Mezuniyetten sonraki ilk yıl içinde bir iş bulabilen öğrencilerin yüzdesi. |
84% | Yurtdışında eğitim almanın iletişim, uyum sağlama, hırs, hoşgörü, kültürel eğitim ve dil yeterliliği gibi değerli iş becerilerini geliştirmelerine yardımcı olduğuna inanan öğrencilerin yüzdesi. |