Boston’daki Öğrencilerin Üniversite Yorumları

In Boston

Yurtdışında yeni bir şehirde veya ülkede eğitim almak, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki TALK İngilizce Okullarından birinde eğitim almayı seçen öğrenciler için göz korkutucu bir şey olabilir. Öyle olmak zorunda değil. ABD’de İngilizce öğrenmek için okul seçimlerini düşünen uluslararası öğrenciler için, ilgilendiğiniz TALK English Schools gibi bir okulu araştırmak her zaman yararlıdır ve diğer uluslararası öğrencilerin bu okul hakkında neler söylediklerini okumak gerçekten iyi bir fikirdir. İşte Boston TALK İngilizce Okullarımızda yaşama ve eğitim alma fırsatı bulmuş ve bu harika şehirdeki deneyimleri hakkında yazmış olan TALK öğrencilerinin bazı yorumları.

ÖĞRENCİ YORUMLARI

İsim Ana Lara Rios Ülke: Brezilya

Üniversite Yorumları

Okula ilk geldiğimde yeni bir dil öğrenmenin bu kadar kolay olduğunu hayal bile edemezdim. Açıkçası, çünkü kolay yoldan öğretmek için özenle hazırlanmış en iyi öğretmenlere sahibiz. Bu muhteşem okulun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Burası sadece bir okul değil, yeni arkadaşlar edinmek, yeni kültürler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve en iyi kısmı için harika bir yer: Eğlenerek İngilizce öğrenin! TALK okul ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum! Öğrenmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlar edinmek istiyorsanız bize katılın! Sadece söylemek zorundayım: Çok teşekkürler TALK okulu!

Üniversite Yorumları İsim Ysabel Romero Ülke: Venezuela Bu mükemmel bir okul. Talk’taki personel sadece iyi bir öğretim hazırlığına sahip değil, aynı zamanda iyi insanlara da sahip. Okuldaki öğretmenler her zaman öğrencileri teşvik etmeye kararlıdır.

Üniversite Yorumları İsim Şener Şen Ülke: Türkiye TALK İngilizce okulundaki deneyim benim için daha iyi olamazdı. Geldiğim andan itibaren kendimi çok rahat hissettim ve beni evimdeymişim gibi hissettirdiler. Öğretmenlere ve personele çok minnettarım. Dersler çok keyifliydi. Gerçekten iyi bir deneyim arıyorsanız ve daha iyi İngilizce öğrenmek istiyorsanız bu okulu şiddetle tavsiye ederim. Tek yapmanız gereken bir sınıfa katılmak.

Üniversite Yorumları İsim Cansu Uzun Ülke: Türkiye İngilizcemi geliştirmeme yardımcı olduğunuz için TALK English Schools’a teşekkür ederim. Her geçen gün İngilizcem çok gelişiyor. TALK English Schools’a gelmeden önce benimle İngilizce konuşan insanları anlayamıyordum. Ama şimdi, öğretmenlerimle bir ay İngilizce çalıştıktan sonra, yabancılarla utanmadan konuşabiliyorum. Öğretmenlerim çok yardımsever ve her seferinde derslerinden keyif alıyorum. Hiç sıkılmıyorum. Her gün öğreniyorum ve eğleniyorum.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search