Stephanie, TALK Fort Lauderdale’de Öğrenci
İsviçre’den öğrenci Stephanie Keel, TALK Fort Lauderdale‘deki deneyimini anlatıyor. Stephanie kısa süre önce TALK Fort Lauderdale ‘deki 3 aylık İngilizce kursunu tamamladı ve harika anılar ve akıcı İngilizce ile ayrıldı!
Stephanie TALK Fort Lauderdale’i özleyecek
Yaklaşık 4 ay önce Amerika’ya geldiğimde, “Vay canına! Bu çok uzun bir süre olacak” diye düşünmüştüm. Ve şimdi, 4 ayın neredeyse bittiğine inanamıyorum. Amerika’dan mutlu ve hüzünlü gözlerle ayrılacağım. Mutluyum çünkü ailemi ve tüm arkadaşlarımı tekrar göreceğimi biliyorum ve tabii ki tüm inekleri. Ayrıca mutluyum çünkü burada harika zaman geçirdim. Çok fazla süper sınıf arkadaşım ve çok iyi, komik ve mükemmel öğretmenlerim vardı ve burada kendimi çok rahat hissettim. Sizden çok şey öğrendim ve yarın Miami’ye iyi bir hisle gidebilirim. Çok güzel insanlarla tanıştım ve bazılarınız benim için çok iyi arkadaş oldunuz ve kalbimde özel bir yeriniz var. Ve bence bu kadar kısa sürede ne tür dostlukların, özellikle de böylesine güçlü dostlukların kurulabileceği ya da gelişebileceği inanılmaz bir şey. Sizinle geçirdiğim son 3 ay benim için çok şey ifade ediyor. Birçok güzel anıyı yanımda götüreceğim. Yapabildiğimiz kadar çok şey yapmaya çalıştık. Gerçekten çok keyif aldım ve çok eğlendik. Örneğin, plaj ziyaretleri, kulüp ziyaretleri, haftalık akşam yemeklerimiz, bazen çok fazla bilgi içeren komik oyunlar oynamak veya Orlando, Key West veya Bahamalar’a yaptığımız geziler. Birlikte çok güldük ve hatta birlikte ağladık. TALK Fort Lauderdale ve Amerika’dan hüzünlü bir gözle ayrılacağım çünkü bu harika deneyimin yakında sona ereceğini biliyorum. Ama bir haftam daha kaldığı için mutluyum ve sınavımın yanı sıra her bir dakikanın mümkün olduğunca tadını çıkarmaya çalışacağım!