Boston’da Cadılar Bayramı
Boston’da Cadılar Bayramı TALK öğrencilerimiz tarafından neşe, kahkaha ve ÇOK İYİ EĞLENCE ile kutlandı! Öğrenciler süslemeler yaparak ve balkabağı oyarak yaratıcılıklarını test ettiler. Çoğu öğrenci için bu, ilk kez kostüm giydikleri ve özellikle Amerika’nın en sevilen bayramlarından birini kutladıkları bir gündü. Bostonlular eğlenceli olan ve toplumlarını bir araya getiren her şeyi sevdikleri için Boston’da Cadılar Bayramı her zaman harika bir partidir
TALK English Schools öğrencileri Boston’da Cadılar Bayramını nasıl kutluyor?
Yemeklere gelince, herkes Yarasa Beyni, Et ve Kemik ve Beyin Turtası gibi şeytani derecede lezzetli FINGER Yiyeceklerinin tadını çıkardı. Bunları yıkamak için bir yudum Witch’s Brew ve bir yudum Bloody Punch işe yaradı. Son olarak, tüm TALK hortlakları, cadıları, gangsterleri ve diğer hoş ve korkunç konuklar Dj JD (Juan David) tarafından sağlanan Latin müziği eşliğinde kemiklerini titrettiler.
Hem Boston’da hem de diğer okullarımızda Cadılar Bayramı’nı kutlayan tüm öğrencilerimize:
Blog yazarımız George de Souza, aynı zamanda TALK Regis College’da Merkez Direktörümüzdür. George öğretmekten, gitar çalmaktan ve şarkı söylemekten, yemek yapmaktan ve iyi sohbetler ve yemekler aracılığıyla farklı kültürler hakkında bilgi edinmekten hoşlanıyor.