Santo Domingo’da IELTS Sınavı, DR.
Bir üniversiteye girmek veya mesleki ilerlemeniz için IELTS ‘e mi ihtiyacınız var? İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış Yoğun İngilizce Programımız veya Genel İngilizce Programlarımız aracılığıyla mümkün olan en yüksek puanı almanıza yardımcı oluyoruz. İyi eğitimli öğretmenlerimiz, yüksek bir IELTS puanı için gerekli olan özel ‘bire bir’ dersleriniz sırasında genel İngilizce dil yeterliliğinizi geliştirirken size özel sınav stratejilerini öğreteceklerdir.
Bir IELTS kursundan ne beklenir?
- Tüm öğrencilere varışta İngilizce Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır.
- Öğrenci özel derslerine başlamak için gerekli seviyede değilse, IELTS hazırlık dersleri, öğrenci gerekli seviyeye ulaşana kadar okuma, yazma, dinleme ve konuşma için beceri geliştirme etkinliklerinden oluşan sınıflarla değiştirilecektir.
- IELTS uygulama sınavları
- Uygulama sınavı performansı, kurs ödevleri ve beceri gelişimi hakkında eğitmenlerinizden tutarlı geri bildirim
- Online deneme sınavları ve IELTS içerik incelemesi
Bu Kurstan Şu Durumlarda Yararlanacaksınız
- Seviyeniz yüksek orta ile ileri arası
- Uluslararası geçerliliği olan bir İngilizce dil yeterliliğine ihtiyacınız var
- İngilizce konuşulan bir ülkede bir üniversiteye girmek istiyorsanız
- Genel İngilizce bilginizi geliştirmek istiyorsanız
IELTS, Öğrencilerin İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Sınavın İki Versiyonunu Sunuyor:
- Akademik Versiyon, üniversitelere ve diğer yüksek öğrenim kurumlarına kaydolmak isteyenler ve profesyoneller için tasarlanmıştır.
- Genel Eğitim Versiyonu, akademik olmayan bir eğitim almayı veya iş deneyimi kazanmayı planlayanlar veya göçmenlik amaçları için tasarlanmıştır.
Sınavlar TALK English Schools Fort Lauderdale ve Atlanta’ da ve ayrıca Miami Beach ve Santo Domingo’daki (Dominik Cumhuriyeti) tesis dışı merkezlerde sunulmaktadır – adresleri kontrol etmek için buraya tıklayın. IELTS Sınavı, yüksek öğrenim, göçmenlik ve istihdam için dünyanın önde gelen İngilizce yeterlilik sınavıdır. Dünyanın dört bir yanındaki eğitim kurumları, fakülteler, devlet kurumları ve işverenler IELTS sınavına güvenmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın veya ielts@talk.edu adresinden bizimle iletişime geçin.