Hey TALK Grad!

In Okul İncelemeleri, TALK Okulları

TALK İngilizce Okullarında her Cuma, en son mezun olan TALK öğrencilerimizi bir törenle ödüllendiriyor ve sertifikalarını takdim ediyoruz. TALK öğrencileri mezun olduklarında, bu her zaman acı tatlı olur. TALK mezunlarımızdan bazılarının bizimle geçirdikleri zaman hakkında neler söylediklerine bir göz atın.

TALK Mezunlarından Öğrenci Görüşleri

Hyo Jeon Lee
Güney Koreden
“[This was] ABD’de ilk kez yaşıyorum. Önce kuzenimin kocasının yaşadığı Indiana’ya gittim… [Then] Florida’ya [other] kuzenimin yanına gittim. Davie’de sadece İngilizce öğrenmekle kalmadım, aynı zamanda
Disney World, Miami Beach ve Bahamalar gibi birçok yeri de ziyaret ettim. Artık programdan mezun olma ve Güney Kore’ye dönme vaktim geldi. Herkesle tanışmak çok güzeldi ve umarım görüşmeye devam ederiz.” Alexandre Campetelli
Brezilya’dan
“Brezilya dışında yaşamayı hiç hayal etmemiştim. Sadece hayalini kurmuştum.

[Now] Hayallerin mümkün olduğunu görüyorum. Her şey değişti. [started] yeni bir hayat ve TALK’ta eğitim alma kararımdan dolayı çok mutluyum.”

Neimar Garbes Salome
Kimden:Brezilya
“Nova’da İngilizce öğrenmek için kalıyorum çünkü işim için buna ihtiyacım var.
Bu benim için harika bir fırsat oldu, yeni arkadaşlar edindim ve yeni kültürler hakkında bilgi edindim. Teşekkürler, Saygılarımla, Neimar” TALK mezunlarımıza kariyerlerinde en iyi ve en büyük başarıları diliyoruz.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search