Başarılı Yeniden Akreditasyon

In TALK Okulları

ACCET TALK English Schools, ACCET (Accrediting
Council for Continuing Education & Training) ve dolayısıyla ABD Eğitim Bakanlığı tarafından tanınan akredite bir kurumdur. Ağustos 2009’da sona eren 5 yıllık akreditasyonumuz 5 yıllık ek bir süre için devam ettirilmiştir. Bu tespit ve yeniden akreditasyon, Nova Southeastern Üniversitesi’ndeki Fort Lauderdale Ana Kampüsümüz ile Aventura (Kuzey Miami) ve Downtown Miami, Brickell Avenue tesislerimizi kapsamaktadır.

Yeniden Akreditasyon: TALK’ın Üstün Eğitim Taahhüdünün Tanınması

TALK İngilizce Okulları Başkanı Des Levin, TALK’ın yeniden akredite edilmesiyle ilgili müjdeli habere yanıt verirken şunları söyledi: “1998 yılından bu yana akredite bir kurum olduğumuz için çok gururluyuz. Öğretmenlerimiz ve personelimiz en yüksek kalitede profesyonellerdir ve hepsi de öğrencilerimize üstün bir eğitim deneyimi sunmak için çok çalışmaktadır. Yaptıkları işin kalitesinin alanındaki uzmanlar tarafından tanındığını ve onaylandığını bilmek memnuniyet verici.” ACCET 1974 yılında kurulmuştur ve ABD Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak tanınmaktadır. ACCET, Uluslararası Standardizasyon Örgütü tarafından belirlenen uluslararası standartlar kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasına sahiptir. Akreditasyon, kuruluşun tüm önemli alanlarında yüksek standartları sürdürmelerini sağlamak için okulları değerlendirerek şirketlerin, kurumların ve kamunun çıkarlarına hizmet eder. Yeniden akreditasyon zorlu ve titiz bir süreçtir ve TALK, ACCET’in yeniden akreditasyon için gerektirdiği tüm standartları karşılayan bir mükemmellik okulu olarak kabul edilmekten gurur duymaktadır. Akreditasyon ve ACCET hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.accet.org adresine gidin.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search