Öğrenci Görüşleri: TALK Miami Beach’te Güneş, Eğlence ve Çalışmalar

In Üniversite Hayatı

öğrenci̇ referanslari

TALK Miami’deki mevcut İngilizce öğrencilerinden bazı harika öğrenci referansları aldık ve bunları TALK takipçilerimizle paylaşmak istedik! Öğrenci referansları , öğrenci deneyimini, nereleri geliştirebileceğimizi ve neleri doğru yaptığımızı anlamanın harika bir yoludur.

Öğrenci Görüşleri

öğrenci̇ referanslari

Dijana Stojanovska

Dijana Stojanovska ta Makedonya’dan Miami’ye geldi ve şu anda TALK’taki İngilizce Eğitim Programının6. seviyesinde. ABD’de İngilizce öğrenmek isteyen herkese TALK’ı tavsiye ediyor: ‘Burası İngilizce öğrenmek için en iyi okul. Çok fazla okula gittim ama TALK aradığım okuldu. Harika okul, harika kitaplar, harika öğretim yöntemi! Dijana, öğretmenlerin profesyonel yaklaşımını takdir ediyor ve ‘öğrencileri için neyin en iyi olduğunu ve İngilizce becerilerini nasıl geliştireceklerini’ bildikleri için onlara güvendiğini belirtiyor. TALK Miami Beach Direktörü Jason Daily ile yaşadığı deneyimin harika olduğunu, çünkü sorularını yanıtlamak için her zaman vakti olduğunu ve ihtiyaç duyduğunda ona tavsiyelerde bulunmak için orada olduğunu ekliyor.

öğrenci̇ referanslari

Dijana’nın yazısından alıntı tanıklık!

Dijana, “Her şey için teşekkürler TALK!” diyor.

öğrenci̇ referanslari

Leandro Kurita

Brezilya’dan gelen Leandro Kurita, İngilizce okullarını Chicago’dan Miami Beach’e taşıdı ve TALK’ın Miami Beach okuluna kaydolduğu için son derece memnun. Şu anda 5. sınıfta okuyan Kurita, hem buradan hem de okuldan memnun ve öğretmenlerinin, sınıf arkadaşlarının ve okulun burada olmak için iyi birer neden olduğunu söylüyor. Arkadaşlarına TALK’ı tavsiye ediyor çünkü “burada tüm öğrenciler için harika bir ortam var ve iyi öğretmenlerle İngilizce öğrenebiliyorsunuz.”

Son olarak, kendi sözleri ve yazısıyla Julian Santos’tan bir öğrenci tanıklığı:

öğrenci̇ referanslari

Julian’ın öğrenci referansları

öğrenci̇ referanslari

Julian Santos

Öğrencilerimize, eğitimimiz, öğretmenlerimiz ve TALK Miami Beach’in toplam deneyimi hakkındaki geri bildirimleri ve referansları için teşekkür ederiz.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search