Fort Lauderdale Öğrencilerinin Görüşleri
TALK Fort Lauderdale öğrencilerimiz deneyimlerini paylaşmak istiyor! TALK Fort Lauderdale öğrencileri kısa bir süre önce okulda geçirdikleri zamanları ve deneyimlerinde en çok neyin önemli olduğunu yazdılar.
TALK Fort Lauderdale Öğrencilerinin Görüşleri
“Birçok güzel anıyı yanımda götüreceğim” Stephanie Keel, İsviçre
TALK ile geçirdiğim son 3 ay benim için çok şey ifade ediyor. Birçok güzel anıyı yanımda götüreceğim. Yapabildiğimiz kadar çok şey yapmaya çalıştık. Gerçekten çok keyif aldım ve çok eğlendik. Örneğin, plaj ziyaretleri, kulüp ziyaretleri, Orlando, Key West veya Bahamalar’a geziler, haftalık akşam yemeklerimiz ve komik oyunlar oynamak. Birlikte çok güldük ve hatta birlikte ağladık. Ayrıca mutluyum çünkü burada harika zaman geçirdim. Çok fazla süper sınıf arkadaşım ve çok iyi, komik ve mükemmel öğretmenlerim vardı. Burada kendimi çok rahat hissettim. Sizden çok şey öğrendim ve buradan güzel duygularla ayrılıyorum.
Stephanie Keel, İsviçre
Fort Lauderdale Aktiviteleri
The TALK Fort Lauderdale’in Facebook Sayfasında Daha Fazla Etkinliğe Göz Atın
TALK Fort Lauderdale ‘de eğitim almanın avantajlarından biri de öğrencilerin Florida’da mükemmel bir tatil noktasında olmalarıdır. Bu heyecan verici şehrin sunduğu birçok cazibe merkezinin yanı sıra, her zaman bir hafta sonu izin alabilir ve Bahamalar’a gidebilirsiniz! Neden olmasın? Bir hafta sonu gezisi (hatta bir günlük gezi) yapın ve 4 saatten kısa bir sürede orada olun. Birçok gemi turu, bu deneyimi unutulmaz kılan olağanüstü bir yemek deneyimi sunar. Bahamalar’da adayı keşfetme imkanına sahipsiniz. Ünlü Paradise Hotel’e gidin, plajda dinlenin veya kano ve dalış gibi farklı su sporlarının keyfini çıkarın.