TALK San Francisco’da Öğrenci Deneyimleri

In Öğrenci Görüşleri, San Francisco

İşte San Francisco’daki TALK İngilizce Okulumuzdan öğrenci deneyimleri hakkında bazı referanslar.

TALK San Francisco olarak harika öğrenci deneyimleri

“İngilizce becerimi nasıl artıracağımı gösteren çok iyi öğretmenlerden eğitim aldım”– Mei-Hua (Jaffy) Huang, Tayvan

Mei-Hua Huang, Tayvan TALK San Francisco

Mei-Hua Huang, Tayvan TALK San Francisco

TALK benim için bir aile gibi. Buraya ilk geldiğimde her şey benim için çok yeniydi. İyi öğretmenler ve personel, okulu tanımama yardımcı oldu. Dünyanın birçok ülkesinden gelen birçok yeni arkadaş edindim ve bana İngilizce yeteneğimi nasıl artıracağımı gösteren çok iyi öğretmenler tarafından eğitildim. Sadece dersler ve etkinlikler aracılığıyla bilgi edinmekle kalmadım, aynı zamanda TALK’ta kalıcı arkadaşlıklar da edindim. TALK’ta okumaktan çok keyif alıyorum.

Mei-Hua (Jaffy) Huang, Tayvan,

TALK San Francisco

TALK San Francisco’yu tercih eden öğrencilerimizin deneyimleri hakkında neden bu kadar harika geri bildirimler aldığımızı görün. Bu harika şehrin sunduğu her şeye baktığınızda siz de burada olmak isteyeceksiniz.

Kaliforniya AKTİVİTELERİNDEN bir örnek!

TALK San Francisco Santa Cruz Beach Boardwalk

TALK San Francisco Santa Cruz Beach Boardwalk

TALK San Francisco ‘da eğitim gören öğrencilerin en sevdiği deneyimlerden biri Treasure Island Flea‘yı ziyaret etmektir! Bu, her ayın son hafta sonu Treasure Island, CA’da kapılarını açan bir açık hava pazarıdır. Bu etkinliğin ana amacı yerel yetenekleri, girişimcileri ve satıcıları desteklemektir. Öğrencilerimiz canlı müziğin tadını çıkardılar ve bazı müzik aletlerini çaldılar! Ayrıca sanat tabloları, heykeller, el yapımı benzersiz ürünler ve yeniden tasarlanmış ürünler gördüler. Bu harika bir deneyimdi. Öğrencilerin bir diğer favori deneyimi de “Klasik Kaliforniya deneyimini” yaşamak için Santa Cruz Beach Boardwalk ‘a yaptıkları ziyarettir. Plaj, kum, sörf, gezinti ve ücretsiz eğlence. Bu eğlence parkında modern ve klasik gezintiler, bowling, video oyun salonları var ve plajın hemen önünde yer alıyor! Hayat boyu sürecek arkadaşlıklar kurmak ve İngilizcenizi mükemmelleştirmek için ne mükemmel bir yer

The TALK San Francisco Facebook Sayfasında Daha Fazla Etkinliğe Göz Atın

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search