SFEC’teki TALK Fort Lauderdale’de Günüm

In Fort Lauderdale

Öğrencilerimizden TALK İngilizce Okullarındaki bir günlerini anlatmaları istendi. Bu, TALK Fort Lauderdale’de tipik bir günü tanımladığını düşündüğümüz bir gün üzerine bir denemeydi!

TALK Fort Lauderdale’de bir gün

Sabah 7:15 Kahvaltı yapıyorum – İki haşlanmış yumurta, mısır gevreği, çilek reçelli bir parça kızarmış ekmek ve hayatımı aktif hale getirmek için Türk kahvesi. 8:30 TALK English Schools’daki harika okul günüm için hazırlanıyorum. 9:00 İlk seansıma başlıyorum; İngilizce yapı, kelime bilgisi ve dinleme hakkında bilgi ediniyoruz.
10:30 Okulda 15 dakikalık bir kahve molası var. Mola sırasında farklı ülkelerden arkadaşlarımla takılıyorum. Örneğin, şu anda Brezilya’dan, Japonya’dan ve Avrupa kıtasından arkadaşlarım var. Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimiz bile konuşma becerilerimizi geliştirmek için mola sırasında bizimle takılıyor! 10:45 İkinci oturum başlıyor, ancak en çok sevdiğim oturum, öğretmenimizin kelime dağarcığımızı ve konuşmamızı geliştirmek için oyunlar gibi yapmamız için heyecan verici aktiviteler getirdiği üçüncü oturum. 10:45 AMİkinci oturum başlıyor, ancak en çok sevdiğim oturum, öğretmenimizin kelime dağarcığımızı ve konuşmamızı geliştirmek için oyunlar gibi yapmamız için heyecan verici aktiviteler getirdiği üçüncü oturum. İkinci oturum başlıyor, ancak en çok sevdiğim oturum, öğretmenimizin kelime dağarcığımızı geliştirmek ve konuşmak için oyunlar gibi yapmamız için heyecan verici aktiviteler getirdiği üçüncü oturum. 13:30 TALK’ta her okul gününün sonunda Etkinlik Koordinatörümüz eğlenceli bir seçenek sunuyor. Örneğin, kickball, futbol ve basketbol gibi sporlar yapmak veya Miami Hayvanat Bahçesi’ne günübirlik geziye gitmek, sahilde barbekü yapmak veya bir NBA Miami Heat maçı izlemek! Ayrıca hafta sonları Disney World, Busch Gardens ve Key West’e geziler düzenliyoruz. 6:30 – 10:30 PMYatmadan önce kardeşim (aynı zamanda TALK Fort Lauderdale’de öğrenci) ve ben okul arkadaşlarımızla takılıyoruz veya spor salonunda egzersiz yapıyoruz. Bu, taşındığımdan beri hayatımdaki tipik bir gün Yatmadan önce, erkek kardeşim (aynı zamanda TALK Fort Lauderdale’de bir öğrenci) ve ben okul arkadaşlarımızla takılıyoruz veya spor salonunda egzersiz yapıyoruz. Bu, TALK ‘ta ve Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındığımdan beri hayatımda tipik bir gün.

SABAH 6:00 Sabahları Nova Southeastern Üniversitesi çevresinde bir saat koşuya çıkıyorum.

Ziyaret etmek SFEC’de TALK Fort Lauderdale

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search