Pazarlama ekibimizin en yeni üyesine hoş geldiniz: Asami
“Benim adım Asami Suzuki ve Japonya’dan geliyorum. Bu benim Yurtdışında İngilizce Eğitimi Öğrenciliğinden Yurtdışında İngilizce Eğitimi Pazarlama Ekibi çalışanlığına uzanan yolculuğumun hikayesi! TALK English Schools’da İngilizce eğitimi almak için 2006 yılında ABD’ye taşındım. Bir yıl kalmayı planlamıştım; ancak bir yıl yeterli olmadı.
TALK bana sadece İngilizce konuşmayı değil, aynı zamanda dünyanın her yerinden arkadaşlarla tanışmanın ve her birinin kültürünü öğrenmenin önemini de öğretti. Bu yüzden daha uzun kalmaya karar verdim.
TALK öğrenciliğinden TALK Pazarlama Ekibi Üyeliğine
TALK’ta okuduktan sonra Kuzey Miami’deki Johnson & Wales Üniversitesi’ne gittim ve buradan İşletme Ön Lisans Derecesi ile mezun oldum. Ayrıca Japonya’da İşletme alanında lisans derecem var, bu nedenle Japon ve Amerikan işletmeleri arasındaki farklar hakkında çok şey öğrendim. Bu deneyim için minnettarım çünkü hem TALK’ta hem de Johnson & Wales’te Japonya’da asla deneyimleyemeyeceğim çok şey öğrendim. Kısa bir süre önce TALK’a geri döndüm ve pazarlama ekibinin bir üyesi olarak çalışanlarının bir parçası oldum. Şimdi, Asya bölümümüzün yeni Pazarlama Asistanıyım. Öğrenciliğimden bu yana personelin çoğu değişmedi ve burada kendimi çok rahat hissediyorum. Yeni öğrencilerle tanışmaktan ve onların kültürlerini öğrenmekten son derece heyecan duyuyorum. Bu nedenle, bu harika okula geri döndüğüm için çok mutluyum! ”